Газету «Голос України» я поважаю і люблю. Люблю за цікаві матеріали, теми, за цікавих людей, про яких ви розповідаєте... Поважаю за об’єктивність, чесність, за те, що навіть у нинішньому політичному вирі видання завжди намагається зберігати толерантність, подавати різні точки зору.
Окремо хочеться подякувати і за те, що не забуваєте нас, ветеранів. Особисто я був приємно вражений, коли 14 листопада — у свій день народження — відкрив номер «Голосу України» і побачив там нарис про себе вашого журналіста Віталія Скобельського. Спасибі йому й за те, що допомагає мені у творчій роботі, адже він був упорядником обох моїх поетичних збірок, основу яких склали вірші про війну, фронтові будні, ветеранів, про нашу рідну Україну, яку я визволяв, а в боях за рідну землю одержав і найвищу відзнаку держави.
Вітаю усіх журналістів і читачів газети з Новим роком! Найтепліші вітання — моїм землякам-черкащанам, моїм рідним Кумейкам! Успіхів вам і всього найкращого у новому році, дорогі друзі! Усіх земних благ і Божої благодаті!
З повагою — Герой Радянського Союзу Кузьма НЕЗДОЛІЙ.