Ремонт проїжджої частини греблі Дніпрогесу мав завершитися 28 грудня, але графік зриває Держказначейство, яке з 2 грудня не виділило жодної копійки із 20 мільйонів гривень другого урядового траншу. Про це повідомили перший заступник Запорізького міського голови Володимир Грищенко та начальник управління капітального будівництва міськради Іван Сухомлин.
За їх словами, ремонтники виконали роботи із заміни поздовжнього деформаційного шва, крім того, оновили всі шість деформаційних швів, котрі прилягають до середньої осьової лінії смуги руху. В неділю на греблі мали завершити всі види зварювальних робіт, але постачальники, які надають у кредит матеріально-технічні ресурси, цього разу відмовилися дати тридцять балонів кисню. Виручив колектив «Запоріжсталі», але ж аналогічні проблеми виникають мало не щогодини. Тепер не вистачає матеріалів, балонів пропан-бутану... А вже час наносити гідроізоляцію та вкладати асфальт.
Ще одна біда полягає в тому, що люди, котрі в негоду цілодобово працюють, вже місяць не отримують зарплату. Не допомогло навіть те, що міська влада виграла в Держказначейства судовий процес.
Запорізька область.