Ключі від нових квартир отримали напередодні Новорічних свят 17 міліціонерів Вінниці. «Я з сім’єю десять років тулився по гуртожитках та винаймав житло, — каже працівник УМВС України у Вінницькій області Руслан Петрунко. — Тепер матимемо однокімнатну квартиру, хай і службову, але все одно це не гуртожиток. Нам з дружиною вона дорога ще й тим, що чекаємо поповнення в сім’ї, немовлятко привезем у свою оселю».
— Цього разу під житло ми переобладнали будинок колишньої відомчої друкарні, — каже начальник УМВС України у Вінницькій області Василь Поліщук. — Витратили на це п’ятсот тисяч гривень. Кошти надало наше міністерство.
Ще одним подарунком до свята стали 15 нових автомобілів для дільничних інспекторів міліції. Придбали їх за рахунок обласного бюджету та спонсорів. За шість місяців 2009-го дільничні, які працюють в області, отримали більше ста службових авто.
— На Вінниччині порівняно з іншими регіонами будують найбільше житла для міліціонерів і купують для них транспорту, — зазначив міністр внутрішніх справ Юрій Луценко, який приїхав привітати новоселів. — Зробити це вдається насамперед завдяки злагодженим діям керівників області та міського голови Вінниці.
 
Вінницька область.