Хокей. Відкритий чемпіонат Білорусі. Екстраліга. «Гомель» — «Хімік-СКА» (Новополоцьк). 8:2. «Сокіл» (Київ) — «Вітебськ». 2:0. «Металург» (Жлобин) — «Хімволокно» (Могилів). 2:3. «Шинник» (Бобруйськ) — «Юність» (Мінськ). 1:6. «Юність» — «Брест». 10:0. «Хімволокно» — «Німан» (Гродно). 7:3. «Керамін» (Мінськ) — «Металург» (Жлобин). 4:0.
«Юність» — 91 очоко, «Шахтар», «Сокіл» — по 75, «Гомель» — 71, «Хімволокно» — 62, «Німан» — 60, «Керамін» — 57, «Металург» — 53, «Вітебськ» — 52, «Металургс» — 35, «Динамо-Юніорс» — 28, «Шинник», «Брест» — по 27, «Хімік-СКА» — 25.
Футзал. ФІФА затвердила список арбітрів на 2010 рік. До нього увійшли: Олег Іванов (Дніпропетровськ) — арбітр ФІФА з 1998 року; Сергій Дребужан (Мукачеве — з 1998 року); В’ячеслав Дараган (Київ — із 2006 року); Геннадій Гора (Київ — із 2008 року).
* * *
У Брашові (Румунія) триває традиційний новорічний турнір з міні-футболу. Участь у ньому беруть відомі румунські гравці, котрі починали свою кар’єру саме в цьому місті. Серед них — нинішній київський динамівець Тіберіу Гіоане і колишній — Флорін Чернат. У тому, як вправно грає Чернат в залі, ми переконалися торік на турнірі «Голосу України» серед журналістів, коли Флорін посилив команду інформаційного відділу ФК «Динамо» і забив в одному матчі п’ять (!) м’ячів.
Футбол. Президент київського «Динамо» Ігор Суркіс оцінив виступ своєї команди 2009 року на три з плюсом. «Поясню: якби ми пройшли далі в Лізі чемпіонів і вийшли з групи, це була б четвірка, а якби виграли Кубок УЄФА, рік оцінив би на п’ятірку. Але ми програли «Шахтареві».
* * *
Донецький «Шахтар» під час зимової паузи в чемпіонаті може провести контрольний матч проти пітерського «Зеніта». Пітерці його планують у рамках свого третього тренувального збору з 18 по 28 лютого в іспанській Марбельї.
Бокс. Маразм, як то кажуть, дедалі міцнішає. Це про Девіда Гея, котрий збирається вдосконалити свій новий «Бентлі Континенталь GT» ...головами братів Кличків і Валуєва, — пише newsoftheworld.co.uk.
Британець, чемпіон світу за версією WBA, збирається замовити художнику прикрасити портретами своїх суперників шкіряні сидіння автівки. Згідно з замовленням цього «оригінала», на одному з них повинен бути зображений нокаутований Микола Валуєв, на іншому — сам господар авто з головами Віталія та Володимира Кличків у руках.
Виховані і толерантні брати Клички на таку маячню, як правило, не реагують, а вже на рингу сильно й боляче б’ють писок різним балакунам...