В Івано-Франківському технічному університеті нафти і газу для іноземних студентів, які тут навчаються, провели «Українське Різдво для іноземців». «Мета цього заходу — ознайомити студентів із різних країн світу зі звичаями, традиціями українського народу. Нам дуже приємно, що ніхто не відмовився, що вони прийшли на нашу Святу вечерю», — прокоментувала подію Марія Титова, доцент кафедри теорії та практики перекладу. Благословив вечерю отець Віталій Дем’янець. Іноземців запросили до куті та інших дванадцяти традиційних українських святвечірніх страв.
«Мені дуже сподобалася Свята вечеря, тому що все це зовсім інакше, ніж у нас, ми ніколи такого не бачили. Подобаються ваші пісні, народні інструменти, їжа дуже смачна. Хочу подарувати такий одяг, як у вас, своїй мамі», — поділився враженнями Паскер Гогой із Західної Індії.
Привітати іноземних студентів прийшли колядники з молодіжного хору «Осанна». Звучали трембіти, дзвеніли дзвіночки, хлопці та дівчата віншували. На завершення свята всі отримали від ангелів символічні подарунки.