Дніпропетровському підприємству, на якому стався нещасний випадок: загинув працівник, анулювали ліцензію. Таке рішення регіональний відділ Інспекції державного архітектурно-будівельного контролю прийняв на підставі акту комісії територіального управління Держгірпромнагляду, яка розслідувала причини трагедії.
Нещасний випадок стався у серпні на будівництві автозаправної станції. Внаслідок обвалення ґрунту з бокової стінки в котловані загинув 29-річний провідний спеціаліст ТОВ ЖКП «Дніпрокомунсервіс». Ще один робітник з численними переломами потрапив до лікарні. Як з’ясувалося, з останнім працівником взагалі не було укладено трудового договору.
Комісія виявила й інші порушення: на це будівництво відсутня проектна документація, до роботи залучалися працівники, які не мали відповідної спеціальності, без навчання та перевірки знань з питань охорони праці, інструктаж з цього приводу також не проводився. Крім того, на виконання будівельно-монтажних робіт підвищеної небезпеки потрібний дозвіл Держгірпромнагляду.
Матеріали розслідування направлено до прокуратури.