Дніпропетровщина 
На Дніпропетровщині завершили реалізацію спільного проекту «Електронне село», який впроваджувався за участі обласної ради, Координатора проектів ОБСЄ в Україні та фонду «Східна Європа».
Завдяки цьому проекту, підкреслив голова облради Юрій Вілкул, вдалося не тільки об’єднати всі ради в єдину інформаційну мережу, а й забезпечити їм умови роботи дійсно європейського рівня. Впроваджена програма відкриває доступ органам місцевого самоврядування області до необхідної оперативної інформації та бази даних нормативно-правових актів України.
Нині до регіональної інформаційно-телекомунікаційної мережі з наданням доступу до мережі Інтернет, системи регіональної електронної пошти та правової бази «ЛІГА: ЗАКОН» підключено 334 місцеві ради та адміністрації. Створено веб-сайти 22 районів, які мають можливість презентувати кожну сільську та селищну раду на окремій сторінці.
Дніпропетровщина перша в Україні створила власний регіональний акредитований центр сертифікації ключів, який відкрили при обласній раді. Як повідомили у відділі з питань зв’язків з громадськістю та пресою обласної ради, користувачі цих систем — посадові особи та працівники органів місцевого самоврядування — пройшли відповідне навчання.