Восени лідери учнівського самоврядування столичних шкіл почали реалізацію чергового благодійного проекту. На чолі з методистом Київського палацу дітей та юнацтва вони допомагали загальноосвітній санаторній школі-інтернату № 20 Шевченківського району. Діти цього закладу всиновлені або живуть у проблемних родинах.
Лідери самоврядування передали теплі речі для вихованців, а згодом провели розвиваючі ігри, цікаві бесіди та розважальну театральну виставу. На завершення підшефних частували ласощами та подарували кожному канцелярські товари.
Олександра Долгова, провідний методист Київського палацу дітей та юнацтва по роботі з міською Радою старшокласників зазначає:
— Для реалізації благодійного проекту ми обрали цю школу-інтернат, тому що нам важливо було поділитися цікавою інформацією з учнями, які невдовзі залишать навчальний заклад. Нам хотілося допомогти дев’ятикласникам бодай морально підготуватися до життя в новому середовищі — ЗОШ чи ПТУ. Ми маємо намір і надалі підтримувати зв’язок зі школою, організувати і провести цікаву програму.
 
Київ.