Кабінет Міністрів ухвалив рішення про переведення вкладів фізичних осіб з Надра Банку у Родовід Банк. Про це повідомила на прес-конференції після засідання уряду Прем’єр-міністр України Юлія Тимошенко.
«Ми так само, як і по Укрпромбанку, переводимо вклади фізичних осіб з Надра Банку разом із частиною активів Надра Банку у Родовід Банк», — сказала прем’єр.
Під час засідання Кабінету Міністрів 
Ю. Тимошенко поінформувала, що цю процедуру узгоджено зі світовими фінансовими організаціями, із Родовід Банком та Надра Банком. «Ми пропонуємо прийняти постанову про те, щоб всі вкладники Надра Банку разом із активами Надра Банку, які частково забезпечать погашення вкладів, були передані в Родовід Банк і, щоб до кінця цього року, а, вірніше, на Новий рік люди мали можливість отримати свої вклади», — наголосила прем’єр.
Виплати грошей вкладникам Надра Банку, депозити яких переведуть до Родовід Банку, за словами в. о. міністра фінансів Ігоря Уманського, можуть розпочатися вже через 7—10 днів. «Тільки якщо не буде саботажу» — додав посадовець і закликав вкладників Надра Банку не створювати проблеми ні собі, ні Родовід Банку, шикуючись в черзі, а просто звертатися у відділення Родовід Банку із заявою про переведення коштів. «До кінця року ми зможемо тільки почати цей процес, — зауважив І. Уманський. — Усе залежатиме від того, як швидко тимчасова адміністрація Надра Банку передасть у Родовід Банк реєстр вкладників». Остаточне рішення про переведення коштів фізичних осіб з Надра Банку в Родовід Банк має затвердити правління НБУ.
Після засідання уряду Прем’єр-міністр Ю. Тимошенко також запевнила, що фінансування виборчої кампанії відбувається за узгодженим із Центральною виборчою комісією графіком. «Фінансування виборчої кампанії відбувається і буде відбуватися строго за узгодженим з ЦВК графіком і буде профінансовано у повному обсязі», — наголосила глава уряду.
Коментуючи бюджетний процес, прем’єр зауважила, що Кабмін не розглядає проект бюджету на 2010 р. як «повернутий парламентом до уряду». Бо, за її словами, «парламент не виконав своєї функції». Водночас уряд прийняв постанову про пропорційний порядок виконання всіх бюджетних платежів. Ю. Тимошенко запевнила, що у 2010 році до прийняття держбюджету будуть фінансуватись усі платежі, включаючи видатки на зарплату і соціальні виплати. Прем’єр сподівається, що сам закон про держбюджет-2010 буде прийнято після виборів із урахуванням проведення бюджетної реформи.