Десять мешканців Вінниці, які є членами обласного громадського об’єднання «Наш захист», пікетували посольство Франції у Києві. Вони вимагають, щоб до їхніх пропозицій дослухався власник одного з банків, який є жителем цієї країни. 
За словами голови об’єднання Олександра Семенова, банк за рейтингом є одним з найгірших у нашій державі, — у ньому не взяли до уваги жодне з прохань вкладників про відсоткові канікули або інші пільги хоча б для тих, хто позичав в іноземній валюті. «Свої пропозиції до банкіра ми передали через посольство, — наголошує пан Семенов. — Якщо звернення проігнорують, знову виставлятимемо пікети». Крім того, за його словами, члени організації «Наш захист» готові пікетувати міжнародні організації.
У кінотеатрі «Мир» п’яний поранив з пістолета трьох осіб
П’яний чоловік з пістолетом у руках поранив трьох відвідувачів кінотеатру «Мир»: двох «беркутівців» та цивільного.
Двоє працівників спецпідрозділу «Беркут» УМВС України в області були серед тих, хто, відпочиваючи в кафе кінотеатру, почув постріли, які лунали з туалету. Правоохоронці кинулися затримувати озброєного. Обидва отримали поранення в ноги: один тяжке, другого куля тільки зачепила. Міліціонерові вдалося наздогнати хулігана, який новим пострілом поранив у живіт ще одного відвідувача кінотеатру, молодого хлопця.
За словами старшого інспектора відділу зв’язків із громадськістю УМВС у Вінницькій області Ганни Олійник, хулігана затримано. Вирішується питання про його взяття під варту. Пояснення своїм діям 30-річний підприємець зміг знайти, аж коли протверезів. Напередодні він поскандалив з дружиною, хильнув горілки, взяв пістолет і пішов до кінотеатру.
Порушено кримінальну справу за статтею «хуліганство із застосуванням зброї». У затриманого вилучено пістолет «Форт-12».