14 грудня. Олег Зарубінський, Ольга Боднар, Валерій Писаренко, Павло Костенко та Адам Мартинюк під час засідання погоджувальної ради, на якій парламентарії запланували протягом тижня розглянути близько ста питань.

15 грудня. Андрій Кожем’якін, Василь Кисельов та Олег Білорус під час засідання Верховної Ради, на якому, зокрема, народні депутати прийняли в цілому закон «Про внесення змін до Закону України «Про Державний бюджет України на 2009 рік», збільшивши кошти на боротьбу з грипом з 200 мільйонів гривень (як це передбачалось прийнятим у першому читанні законопроектом) до 608.
16 грудня. Іван Заєць, Ярослав Джоджик, Василь Кравчук та Іван Плющ під час засідання Верховної Ради, на якому, зокрема, народні депутати у другому читанні та в цілому як закон ухвалили зміни до державного бюджету на 2009 рік (щодо фінансової стабілізації підприємств  вугільної галузі) та зміни до держбюджету-2009 (щодо погашення заборгованості шахт за спожиту електроенергію).
17 грудня. Іван Вернидубов, Леонід Фесенко та Олександр Васильєв під час засідання Верховної Ради, на якому, зокрема, народні депутати ухвалили зміни до закону про безпечність та якість харчових продуктів у частині щодо інформування громадян про наявність у харчових продуктах генетично модифікованих організмів.
18 грудня. Лілія Григорович та Оксана Білозір під час засідання Верховної Ради, на якому, зокрема, народні депутати заслухали звіт тимчасової слідчої комісії з моніторингу стану ліквідації наслідків стихійного лиха, що сталося 23-27 липня 2008 року у Вінницькій, Івано-Франківській, Закарпатській, Львівській, Тернопільській та Чернівецькій областях.