ЦВК створила комісію для здійснення контролю за виготовленням виборчих бюлетенів для голосування 17 січня 2010 року та дотриманням вимог щодо знищення друкарських форм, технічних відходів, поліграфічного браку на Державному підприємстві «Поліграфічний комбінат «Україна» з виготовлення цінних паперів». До складу комісії увійшли представники дванадцяти суб’єктів виборчого процесу, від яких надійшли відповідні подання.
Неповернення депозитів власники банків повинні оплачувати своїм  майном
Майно власників банків, які не повертають депозити вкладникам, буде заарештоване та розпродане, щоб повернути заборгованість громадянам. Про це в інтерв’ю одному з телеканалів Донецька заявив лідер Компартії, кандидат на посаду Президента від Блоку лівих і лівоцентристських сил Петро Симоненко.
«Банки повертатимуть депозити громадянам. Якщо ні — будемо заарештовувати майно, якщо і після цього не повернуть, — продамо майно і з цих коштів повернемо депозити. Адже має бути вибудувана система відповідальності у нашій країні», — зазначив кандидат. Відповідний законопроект, додав він, уже розроблено парламентською фракцією комуністів.
Регіонали попереджають про провокації
Штаб Юлії Тимошенко готує акцію проти кандидата в Президенти Віктора Януковича. Про це йдеться у заяві, розміщеній на офіційному сайті Партії регіонів. Мета акції — за будь-яку ціну скомпрометувати в очах виборців Віктора Януковича і знизити його рейтинг. Для цього розроблено низку спецоперацій, зазначено в документі.
Партія регіонів звертається до Президента, Генеральної прокуратури, міжнародних спостерігачів, правозахисників та всієї української та світової спільноти із закликом дати належну правову оцінку екстремістським діям щодо їхнього кандидата.