Футзал. VІІІ турнір команд журналістів «Кубок «Голосу України».


11 грудня. «Голос України-2» — «Спорт-экспресс в Украине». 1:1. Голи: Шевчик — Талимончик. «Голос України-1» — інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ). 10:1. Голи: Киричок—5, Гайдученко, Пекний—3, Рачковський — Вишневський.

Бомбардири: Сергій Киричок («Голос України-1») — 12 м’ячів, Віталій Суддя («Голос України-2»), Олександр Пекний («Голос України-1») — по 8, Юрій Вишневський («Динамо») — 7, Юрій Маслак (ТРК «Київ») — 5.
І цей турнір, як і сім попередніх, завершився переконливою перемогою першої команди господарів. Тому решті учасників наступних змагань (а ми сподіваємося, що вони неодмінно відбудуться наприкінці 2010 року) слід готуватися серйозніше.
А резерви мають усі. Скажімо, команда газети «Спорт-экспресс в Украине» розігралася під кінець турніру. Спершу обіграла колектив ТРК «Київ», а завершального дня, виявивши неабиякі бійцівські якості, зіграла внічию з другою командою «Голосу України».
Хочемо подякувати за співпрацю асистентові рефері ФІФА Олександру Шамичу, в активі якого вже сім турнірів «Голосу України». Цього разу Олександр Миколайович змушений був відлучитися на кілька днів . Він літав у Донецьк, де на «Донбас Арені» працював на матчі Прем’єр-ліги «Шахтар» — «Металург» (Запоріжжя). Але за відсутності старшого колеги його успішно підстрахували молоді перспективні арбітри Володимир Новохатній та Андрій Кривохижа.
Після останньої зустрічі головний редактор «Голосу України» Анатолій Горлов подякував усім учасникам за чесну і безкомпромісну гру, а трьом призерам вручив грошові премії. Потім усі гуртом, як то кажуть, у неформальній атмосфері спілкувалися в редакційному кафе. І вже там пролунали певні ідеї стосовно того, як зробити наші турніри ще цікавішими і захопливішими.
На знімках: Олександр Шамич; атакує найкращий бомбардир турніру Сергій Киричок.


Фото Анастасії СИРОТКІНОЇ.