Уночі з п’ятниці на суботу під час перерви в телевізійному ток-шоу стався інцидент між міністром внутрішніх справ Юрієм Луценком та народним депутатом Нестором Шуфричем. 

За інформацією, поширеною в електронних ЗМІ, коли міністр збирався залишити студію, народний обранець підбіг до нього і «підступно, із-за спини, завдав удару в область голови». Цю інформацію підтвердила очільниця прес-служби МВС Інна Кисіль. За її словами, Нестор Шуфрич висловлював на адресу урядовця образливі слова, провокуючи його на бійку.
Відповідно до статті 296 Кримінального кодексу, такий вчинок можна кваліфікувати як хуліганство, за яке передбачено обмеження волі строком до трьох років. Щоправда, ця правова норма стосовно депутата діятиме, лише коли він зніме із себе недоторканність. Однак, як повідомила Інна Кисіль, міністр не збирається подавати відповідну заяву за фактом хуліганства з боку Н. Шуфрича, бо вважає це «нижче своєї гідності».
Натомість Нестор Шуфрич свій вчинок пояснив тим, що «Юрій Віталійович виявив бажання поговорити як мужик з мужиком і публічно заявив про це в ефірі». Під час програми Нестор Шуфрич запитав у Юрія Луценка, коли він дасть дозвіл на отримання матеріалів розслідування прокуратури Німеччини інциденту в аеропорту Франкфурту-на-Майні. У відповідь міністр запитав, коли той оприлюднить, як саме «жорстоко побив свою дружину, зламавши їй щелепу, і прикрився депутатською недоторканністю — як мужик?» Нестор Шуфрич пообіцяв відповісти на це питання «як мужик» після передачі.
Незважаючи на те, що Юрій Луценко не має наміру звертатися в правоохоронні органи з приводу інциденту, у неділю на сайті «Народної самооборони» опубліковано матеріали справи, порушеної стосовно Нестора Шуфрича в травні 1998 року за завдання тілесних ушкоджень дружині.
Там, зокрема, міститься заява Наталі Шуфрич із проханням ужити заходів проти чоловіка; висновок експерта про те, що в неї закрита черепно-мозкова травма, струс мозку і перелом щелепи, які могли бути отримані «унаслідок дії тупих твердих предметів або при падінні на тверде покриття». Щоправда, свідків, які підтвердили б її побиття, у справі немає.