Севастополь виконає бюджети 2009 року: і державний, і місцевий. Такий оптимістичний прогноз дав голова Севастопольської міськдержадміністрації Сергій Куніцин, 
виступаючи на одному з міських телеканалів.
І це не дивлячись на те, що, за словами керівника міста, в суспільний «гаманець» не надійшли десять мільйонів гривень від оренди землі. «Заслугу» С. Куніцин адресує депутатам міськради, які продовжили строки оренди землі деяким комерційним підприємствам: «Ми перевіряємо, хто у них засновники, у нас є список «цієї крутості», тих, хто не платить ту оренду, яку вони повинні були б заплатити».
Плече міському бюджету «підставила» зросла зарплата, за рахунок чого зросли суми прибуткового податку. Роблячи прогноз на рік наступний, Сергій Куніцин сказав, що «на 2010-й у нас бюджет, попередньо, такий же, як в 2009-му: мільярд двісті тисяч із «хвостиком». Міська влада Севастополя розраховує, що у наступному році значно зростуть суми, що сплачуються Російською Федерацією за базування в Криму й Севастополі Чорноморського флоту — з поки запланованих ста десяти мільйонів до чотирьохсот. У всякому разі, так записано в Указі Президента.