Мешканка Шахтарська, що на Донеччині, звернулася до міліції зі скаргою на свого співмешканця, який начебто намагався згвалтувати її 
15-річну доньку. Під час розслідування з’ясувалося, що жертвою сексуальних домагань була не лише старша, а й молодша сестра, якій виповнилося десять років.
Як розповіла слідчий Шахтарського міськвідділу міліції Наталія Комаровська, протягом року чоловік чинив розпусні дії із молодшою з дівчат. Старша скаржилася матері на домагання вітчима, але та відмовлялася вірити. У свою чергу, чоловік, усвідомлюючи фізичну перевагу, погрожував дівчатам розправою, якщо ті розкажуть про його «подвиги». Іноді в стані алкогольного сп’яніння бив неповнолітніх, коли ті відмовлялися йому підкорятися.
У службі у справах дітей родину охарактеризували як неблагополучну. Сестри раніше зверталися до служби і просили перевести їх до притулку, тому що вітчим б’є, а мати ніяк не реагує. Після розмов із матір’ю умови проживання на деякий час поліпшувалися, і дівчата поверталися додому. Зараз вирішується питання про позбавлення матері батьківських прав. Її співмешканцю пред’явлене обвинувачення за трьома статтями Кримінального кодексу: «умисне легке тілесне ушкодження», «замах на згвалтування» та «розбещення неповнолітніх». Психіатрична експертиза засвідчила, що підозрюваний цілком усвідомлював свої дії і міг керувати ними. Долю зловмисника вирішить суд.