Діти-Інваліди й діти-сироти Миколаївської області одержали в подарунок від обласного центру зайнятості й Буго-Лиманського незалежного козацтва чудово обладнаний спортивний майданчик.
Зазначимо, що ініціатором будівництва спортивного майданчика на території СДЮСШ №7 став директор обласного центру зайнятості, головний отаман козацтва, президент обласної федерації з боротьби Микола Ворона. Його активно підтримали тренери області, працівники служби зайнятості, миколаївські козаки. Усе разом викорчовували пеньки, вирівнювали й засипали піском територію, встановлювали огорожу. У день урочистого відкриття спортивна площадка вже пройшла апробацію в турнірі з міні-футболу «Повір у себе» — перемогла команда дітей з ослабленим салухом школи-інтернату № 1.
СДЮСШ № 7 — навчальний заклад, що спеціалізується на загальнофізичній підготовці молоді, зокрема з обмеженими фізичними можливостями. З її стін вийшли чемпіон світу з вільної боротьби Іван Іщенко, чемпіон параолімпійських змагань Віталій Корепанов та інші відомі спортсмени.
 

Миколаїв.