«Дніпро» і цього разу порадував. Спочатку здавалося, що події розвиватимуться за грецьким сценарієм. Господарі досить швидко відкрили рахунок і продовжували тиснути на ворота дніпрян. Але миттєва втрата концентрації й помилка Сантани при стандарті обернулася надважливим голом Артема Федецького.

Тепер «Олімпіакосу» треба було забивати ще мінімум три м’ячі. І з таким тягарем відповідальності греки не впоралися. На рубежі таймів гра ризикувала перерости в боксерський поєдинок. До честі рефері, він зумів згасити пристрасті. А видалення в дебюті другого тайму Миливоєвича поховало інтригу.
Пірейський клуб здувся. Щоправда, під завісу зустрічі еліни таки влаштували навалу. Прудкий Домінгес заробив і сам реалізував пенальті. Але здобути бодай просто перемогу вдома пірейцям не вдалося. Нікола Калинич у доданий час відновив паритет. Утік від переслідувачів, поклав воротаря і холоднокровно вразив ворота — 2:2.
Переконливо, впевнено і заслужено «Дніпро» відібрався до наступного етапу, вибивши міцний і досвідчений клуб.
Мирон Маркевич:
— Досить нервова гра, адже ми пропустили в дебюті. Добре, що Федецький зрівняв одразу, тому грати стало легше. Наприкінці зустрічі чомусь зупинилися. Думали, що гра завершилася. Вчасно Калинич зрівняв рахунок, бо програвати ніяк не хотілося.
Звичайно, приємно, що пройшли далі. Матеуса я змінив тільки тому, що у нього була жовта картка. Футболіст був не згідний із моїм рішенням. Однак після матчу він підійшов до мене, вибачився. Будь-який гравець не задоволений, коли його змінюють. То природно. Погано, коли тікають з поля та просять заміну.
Результатом я, звісно, задоволений. А от грою... Не можна так легко давати забивати супернику. Що перший гол, що другий. Пенальті «заробили» на рівному місці. Відчувається, що новачкам ще бракує досвіду...
Матеус (ліворуч). 
Фото uefa.com.