У Дніпропетровську викрадено директора департаменту корпоративних прав і правового забезпечення міськради Олександра Величка. Його зникнення виконуючий обов’язки міського голови Максим Романенко попросив главу СБУ Валентина Наливайченка, міністра внутрішніх справ Арсена Авакова та Генпрокурора Віктора Шокіна розслідувати як викрадення.
«25 лютого близько 12.00 до мене звернувся Олександр Величко, повідомивши, що його по телефону приймальні викликав до себе заступник голови обласної державної адміністрації Геннадій Корбан, — значиться в повідомленні Романенка. — Близько 13.15 Величко прибув до будівлі ОДА, після чого з ним пропав мобільний зв’язок. О 17.12 мені на мобільний телефон надійшов дзвінок з невідомого номера, по якому Величко повідомив, що його утримуватимуть доти, поки я не напишу заяву про складення із себе повноважень, і в разі моєї відмови його життю й здоров’ю загрожує небезпека. Досі від Величка не надходило жодних повідомлень ні на роботу, ні членам родини. Встановити його місцезнаходження не є можливим».
У зв’язку з цим Опозиційний блок звернувся до Президента України Петра Порошенка з вимогою звільнити голову облдержадміністрації Ігоря Коломойського та його заступника Геннадія Корбана.

Дніпропетровська область.