5 грудня у Будинку кіно НСКУ (Київ) було представлено творчість молодого українського прозаїка, студента Київського національного університету культури і мистецтв Володимира Козловського. Цією презентацією Національна спілка кінематографістів продемонструвала майстрам і початківцям галузі кінематографа, а також усім шанувальникам вітчизняної культури, що літературний матеріал для майбутніх стрічок слід шукати не у закордонних виданнях, а у наших, українських. Адже у творах молодого автора є все, що потрібно для втілення задумів, пов'язаних з відтворенням яскравих миттєвостей сучасного життя.
Важливим є й те, що кілька новел з творчого доробку Володимира Козловського озвучили на вечорі його ровесники, студенти Київського національного університету театру, кіно і телебачення ім. І.К.Карпенка-Карого (майстерня народного артиста України Володимира Талашка).
Зліва направо: народний художник України, заступник голови Українського фонду культури Леонід Андрієвський (з онукою), заслужений діяч мистецтв України Віктор Женченко, народний артист України Володимир Талашко під час презентації; Володимир Козловський (у центрі) серед студентів майстерні народного артиста України Володимира Талашка.
Фото Віталія Войтова.