Наприкінці року соціально незахищені столичні жителі зможуть одержати особистий електронний платіжний документ — соціальну картку киянина. Для її оформлення в кожному ЖЕКу працюють співробітники банку й соціального управління, фотограф. Вони пояснять малозабезпеченим городянам можливості й переваги користування карткою, що виконуватиме декілька функцій. Зокрема, платіжного засобу, посвідчення особи, дисконтної карти для оплати товарів у магазинах, рахунка для переказу пенсій, адресної матеріальної допомоги тощо.
За Кличків, Ступку і Патона!
Триває голосування, у ході якого кияни можуть віддати свій голос за відомих людей, чиї імена увічнять на Площі зірок на Хрещатику. В номінаціях: «Зірка мистецтва» лідирує Богдан Ступка (55% голосів), «Зірка естради» — Софія Ротару (44% ), «Зірка спорту» — брати Клички (58%), «Зірка громадського визнання» — президент НАН України Борис Патон (62% голосів). Церемонію врочистого відкриття перших чотирьох зірок з іменами відомих діячів Києва плановано провести днями. Алея та Площа зірок з’явиться на непарному боці пішохідної частини Хрещатика.
Зелена, пухнаста
У передноворічний період у столиці діятимуть 83 ялинкових базари. Майданчики для них плановано відкрити в стаціонарних закладах торгівлі, на ринках і на районних ярмарках. Крім ялинок, тут можна буде купити прикраси для них. Зазвичай у Києві працює близько 200 ялинкових базарів.
Поетесі й борцеві
На території Меморіального комплексу «Бабин Яр» установлять пам’ятник поетесі й публіцистові, борцеві за незалежність України Олені Телізі. Розстріляна гітлерівськими окупантами, вона стала символом честі українського народу. За результатами конкурсу кращим проектом названо роботу скульпторів Олександри Рубан, Віктора Липовки та архітектора Івана Єршова. 
Дорослі та ляльки
У столичній галереї народної творчості й декоративно-прикладного мистецтва «Світлиця» відкрито виставку «Українська іграшка». Тут представлено більш як 300 робіт українських умільців, виготовлених з дерева, глини, тканини, соломи, трави та інших матеріалів. Для експозиції дібрано художні вироби досвідчених майстрів столиці, а також кількох областей. Окремим жанром представлені авторські роботи.