ЗАКОН УКРАЇНИ

Верховна Рада України постановляє:
І. Внести до Закону України «Про Національну раду України з питань телебачення і радіомовлення» (Відомості Верховної Ради України, 2005 p., №16, ст. 265; 2006 p., №18, ст. 155; із змінами, внесеними Законом України від 25 червня 2009 року №1573-VІ) такі зміни:
1. Статтю 17 викласти у такій редакції:
«Стаття 17. Акти Національної ради
1. Національна рада в межах своїх повноважень приймає регуляторні акти, у тому числі нормативно-правові, а також інші акти індивідуальної дії.
2. Регуляторні, у тому числі нормативно-правові, акти мають проходити всі стадії прийняття та порядок оприлюднення актів, визначені Законом України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності».
3. Нормативно-правові акти, окрім вимог, передбачених частиною другою цієї статті, мають проходити державну реєстрацію в Міністерстві юстиції України.
4. Акти Національної ради, що не є регуляторними, не пізніше наступного дня після їх прийняття оприлюднюються на офіційному веб-сайті Національної ради, передаються для оприлюднення у друкованих засобах масової інформації Національної ради і набирають чинності з дня їх прийняття, якщо інше не передбачено в самому акті, але не раніше дня їх оприлюднення».
2. Частину дев’яту статті 24 виключити.
ІІ. Цей Закон набирає чинності з дня його опублікування.
Президент України В. ЮЩЕНКО.
м. Київ, 17 листопада 2009 року.
№ 1722-VІ.