Приємно, що в період передплатної кампанії часто доводиться зустрічатися з багатьма маріупольцями, які із всіх видань протягом багатьох років вибирають саме «Голос України». Галина Олександрівна Лихачова  — депутат Маріупольської міської ради, почесний громадянин міста, кавалер Ордена княгині Ольги ІІІ ступеня за видатні особисті заслуги в громадській діяльності — одна з наших постійних читачок.
«З «Голосом України» я знайома вже багато років, — каже Галина Олександрівна. — Особливо цікавлять економічні огляди, публікації з питань бюджетної політики, місцевого самоврядування, рубрика «Депутат в окрузі». А зворушливі й щирі історії сторінки «Сім’я» і «Пошта читачів» ніколи не залишають байдужою. За цей час багато авторів уже стали упізнані. Особливо радує те, що журналісти намагаються наповнити парламентську газету достовірною, а головне, — щиросердною інформацією, необхідною як депутатам всіх рівнів, так і масовому читачеві».
Наша читачка — високо ерудована людина, відома у місті своєю активною громадською позицією. Більше двадцяти років трудова діяльність Галини Лихачової була пов’язана з Івано-Франківщиною, де вона неодноразово обиралася депутатом міської й обласної рад. «Після розпаду Радянського Союзу ми з родиною переїхали на батьківщину чоловіка до Маріуполя і, звичайно, тут я не змогла бути осторонь від громадської роботи», — згадує Галина Олександрівна. Вона — депутат п’ятнадцяти скликань(!), працювала і рядовим депутатом Маріупольської міської ради, і її секретарем. Її праця неодноразово була відзначена почесними званнями й нагородами. Але найголовнішим досягненням співрозмовниця вважає створення «Центру опіки» — дитячого будинку змішаного типу для знедолених дітей. На закінчення бесіди наша постійна читачка побажала редакційному колективу творчих висот і великої читацької аудиторії. Зі свого боку, активному й незмінному передплатникові парламентської газети Галині Олександрівні Лихачовій ми вручили приз із символікою «Голосу України».