42-річного мелітопольського підприємця побили за неповернений борг. І позичив він, можна сказати, смішну суму — всього тисячу гривень, але повертати їх не поспішав. Коли бізнесмен позичав гроші, про термін їх повернення мови не було. Але ж пройшло більше року і кредитору забракло терпіння. Він нагадав раз, другий... Позичальник не заперечував, що й досі користується чужими грошима, бідкався на кризу і туманно обіцяв ось-ось повернути борг.
Тоді кредитор вдався до силового способу розв’язання проблеми. Посадивши в машину трьох кремезних дядьків, він увечері навідався до боржника і почав вимагати гроші. Господар не пускав непроханих гостей на подвір’я і щосили тримав ворота. Але сили були нерівні. Компанія увірвалася в садибу, почала бити і заштовхувати боржника в автомобіль. Коли б дружина господаря не побачила розправи та не здійняла галасу, важко сказати, чим би могла закінчитися ця історія. Злякавшись, зловмисники кинули свою жертву на землю, сіли в машину й зникли.
По гарячих слідах правоохоронці затримали 34-річного кредитора. Чоловік підтвердив, що справді приїжджав до потерпілого вибивати борг. За даним фактом порушено кримінальну справу, міліція розшукує інших учасників розправи. А на згадку про неповернений борг необов’язковий позичальник має поламані ребра та численні садна на тілі.