За кілька тижнів у львівському палаці спорту «Галичина» завершать капітальний ремонт, відтак споруда буде готова знову прийняти матчі футзальних, гандбольної та баскетбольної команд.
Капітальний ремонт обійдеться власникам «Галичини» у вісім мільйонів гривень. Після реконструкції замість 300 глядачів оновлена споруда під час баскетбольних поєдинків прийматиме близько 1500. У футзалі та гандболі майданчик ширший, а тому не вдасться використати всі трибуни. За матчами представників цих видів спорту зможуть спостерігати трохи більше 1000 вболівальників.
Попри реконструкцію, в «Галичині» не проводитимуть ігор серйозних єврокубкових турнірів. Приміром, у баскетбольних міжнародних змаганнях до приймаючої сторони є вимога: не менш ніж 3000 посадкових місць. А з 2010 року таких місць має бути не менше 5000.
В Україні тільки в Києві палац спорту вміщує понад 5000 місць. Либонь, українським клубам можуть дати рік-два на усунення цього недоліку, а потім, якщо не добудують чи не збудують, у нашій країні взагалі виникнуть проблеми з міжнародним баскетболом.