Стільки коштувала одному із севастопольських підприємців бляшанка слабоалкогольного напою. 

Він торгував «Джин-тоніком» без належних супровідних документів і під час розрахунку з покупцем не видавав касового чека.
Факт порушення зареєстрували фахівці податкової служби з регіонального управління департаменту контролю за виробництвом та обігом алкогольних напоїв і тютюнових виробів ДПА в Севастополі.
А в одному з магазинів у Балаклавському районі без необхідної за законодавством ліцензії реалізували алкоголь і цигарки: власник торговельної точки пояснив, що за справами не знайшов часу на отримання цього папірця. Супровідних документів на товар у нього також не було. У сукупності штрафні санкції за «забудькуватість» становили майже три з половиною тисячі гривень.
За горілку «Біленька» в Ленінському районі просили суму, що нижче встановлених мінімальних роздрібних цін. На думку перевіряльників з податкової адміністрації, це свідчить про те, що горілка нелегальна й, отже, недоброякісна. За спробу постачати любителів «Біленької» сурогатом власника магазину оштрафовано на тисячу гривень, повідомляє прес-центр севастопольського податкового відомства