Так вважає кандидат на пост Президента Анатолій Гриценко. Про це, повідомляє прес-служба кандидата, він сказав у інтерв’ю газеті «Сільські вісті». Він переконаний: народ грабує зграя нахлібників, котрі щось перевіряють і щось дозволяють, або ж не дозволяють, якщо не заплатиш хабара.
Саме тому кандидат пропонує докорінне спрощення податкової системи та радикальне, щонайменше на 30 відсотків, скорочення кількості «контролерів». Він також має намір ліквідувати податкову міліцію, відмовитися від ПДВ та скасувати державний техогляд легкових автомобілів.
«Я вже вніс законопроект, яким техогляд у ДАІ буде скасовано. Водій відповідатиме за технічний стан свого автомобіля сам», — підкреслив кандидат у Президенти.
Регіонали попереджають про фальсифікацію результатів волевиявлення
Партія регіонів звернулася до світової демократичної спільноти із закликом підтримати наші намагання провести в Україні чесні й прозорі президентські вибори, результати яких визначатиме народ, а не суд. Відповідну заяву розповсюдила прес-служба партії.
У ній зокрема зазначається: «Парламентська коаліція та глава держави пропонують внести зміни до закону про вибори Президента, які, якщо називати речі своїми іменами, ведуть до того, що Президентом стане не та людина, за яку віддадуть свої голоси більшість громадян, а той, кого призначить суд».
Відповідно до запропонованих змін, ідеться в заяві, будь-який спостерігач на виборах може подати скаргу до суду, і суд визначатиме, чи правильно відбулися вибори на тій чи іншій дільниці. З огляду на те, в чиїй компетенції сьогодні знаходиться управління судами, не викликає сумнівів, що робиться спроба спотворити результати голосування.
Партія регіонів переконана: зміни до закону, запропоновані «помаранчевими», несуть загрозу проведенню демократичних законних виборів. 
Більшість ще не визначилася з кандидатом
Кандидат у Президенти Інна Богословська вважає, що має шанс стати главою держави, бо виборці зневірилися у своїх колишніх політичних «ідолах».
«Щодня зростає кількість тих, хто не визначився зі своїм вибором», — заявила вона, повідомляє «Українська правда». За її словами, «останні реальні опитування — не ті, котрі нам «впарюють» політтехнологи, а соцдослідження в регіонах, які заслуговують на довіру, — показують, що близько 60 відсотків людей, які збираються голосувати, не визначилися з кандидатом».
«Якщо говорити про дослідження, проведені на загальнонаціональному рівні, то соціологи самі визнають, що зі 100 запропонованих анкет відповідають тільки на 35, тобто 65 осіб відповідати відмовляються. Це означає, що сьогодні жодні соціологи не можуть реально сказати, про що думають українці», — заявила Богословська. «Українці тримають велику дулю в кишені, і ці вибори можуть виявитися величезним сюрпризом для всіх», — упевнена вона.