В останні дні перед різдв’яним постом за свинину і яловичину на центральному ринку просили від 45 до 50 гривень (без кістки) і 30—35 (з кісткою). Кіло сала продавали від 25 (тоненьке) до 35—40. Зекономити можна було на печінці, яка коштувала від 13 до 24 грн. Домашні кури та качки йшли по 25—30 (за кг).
Літр домашнього молока можна купити за 6 гривень, кілограм сметани — за 20, вершків — за 35, вершкового масла — за 40, домашнього сиру — 22—28 гривень.
Риба — на будь-який смак і на будь-який гаманець: судак — 25—40 гривень за кіло, піленгас — 13—25, короп — 10—35, лящ — 10—15, білан — по 6—11.
Картоплю пропонують різну — за 1,8 гривні дрібноту, за 2,5—3 — досить гарну, до 4 гривень за кіло просять за добірну. Невеличкі головки капусти, обчищені від прілого чи ураженого листя, можна купити й по 1,5 гривні за кг, а великі тугенькі й чисті — по 3. Червона капуста, як правило,  по 3, пекінська — по 3—4, цвітна — по 5—6 гривень. Кіло цибулі продають по 3,5—4, салатної білої — по 5 гривень і дорожче. Дрібну моркву можна купити по 2,5, а гарну — й за 3—5 гривень (причому одна від одної нічим не відрізняється), гарні бурячки — по 3—3,5. Величеньку головку часнику брала за 1,7 гривні. Ціна на солодкий перець залежить від розмірів, товарного виду й завозу — 3,50—10 гривень за кг, на зелені огірки — так само: їх можна купити й по 10, й по 20. Печериці «коливаються» між 15 і 19 гривнями за кіло, гливи — 8—12. На гарбузову кашу можна купити за п’ять гривень кілограм гарбуза й за стільки ж — пучечок калини до чаю. Цитрусові, крім лимонів, — по 15 гривень, лимони — по 17—18 за кілограм або 2—3 гривні за штуку. Кілограм винограду пропонують і по 12, і по 20, а банани — по 6,5. Для вітамінного столу цілком доступні яблука — — по 2,5, гарні соковиті солодкі й кисло-солодкі — від 3,5 до 5.