Футбол. Член виконкому УЄФА, екс-президент РФС В’ячеслав Колосков (на знімку) розповів представникам російських ЗМІ про те, в яких містах України може пройти чемпіонат Європи 2012 року.
— Гадаю, що як мінімум три українські міста зможуть прийняти матчі чемпіонату Європи. Це Київ, Донецьк і Харків. Нещодавно я розмовляв із президентом української федерації Григорієм Суркісом, і він упевнений, що і Львову також дозволять прийняти Євро.
Ніхто не збирався лякати українців, усе це було досить серйозно. Я був присутній на тому засіданні й бачив, з яким обуренням Мішель Платіні говорив про існуючу проблему. На щастя для України, після цього ситуація змінилася. Тепер уже можна з упевненістю сказати, що в цій країні влітку 2012 року відбудуться матчі чемпіонату Європи.
Пан Колосков, слід віддати йому належне, завжди виявляв щирі симпатії до українського футболу. Тому його інформація дуже обнадійлива. Нагадаємо, що остаточне рішення про те, які міста прийматимуть матчі чемпіонату Європи, приймуть на виконкомі УЄФА 10—11 грудня.
Але інформації на цю тему сьогодні надходить достатньо. Скажімо, деякі вітчизняні інтернет-сайти повідомили, що члени виконкому Європейської футбольної спілки затвердять усі чотири українських міста. Такий висновок роблять, приміром, із того, що УЄФА вже запланувала програму презентації офіційного логотипу Євро-2012 у всіх чотирьох містах від України. 14 грудня емблему представлятимуть у Києві, а в наступні три дні — в Донецьку, Львові та Харкові.
 
Фото з архіву «Голосу України».