Народного депутата України від БЮТ, заступника голови Комітету з питань бюджету Верховної Ради Олега Ляшка з нетерпінням чекають у селах та містечках Чернігівської області. Адже, приїжджаючи сюди, він вирішує значний комплекс проблем територіальних громад. Ось і цього разу в Бахмацькому районі народний обранець запалив факел на ГРП підвідного газопроводу перед с. Красне. Після чого відбулася зустріч з мешканцями села. Він вручив селянам 19 державних актів на землю та подарував місцевій школі тенісний стіл і сім м’ячів. А фельдшерсько-акушерський пункт отримав медичний комплект.
За допомогою Олега Ляшка за останні два роки значно поліпшилось медичне обслуговування мешканців Бахмацького району. Чимало зроблено і для центральної лікарні. Окрім того, нині триває реконструкція терапевтичного відділення під поліклініку в місті Бахмач. Поцікавившись перебігом робіт, народний депутат відвідав також і Батуринську районну лікарню. Медустанові він передав довгоочікуваний рентгено-стоматологічний апарат, електронні ваги для зважування немовлят.
Також Олег Ляшко зустрівся з людьми села Городище. Народний обранець оглянув будівництво блочно-модульної котельні Городищенської загальноосвітньої школи І—ІІІ ступеня, обговорив з директором закладу Миколою Доброрізом злободенні питання.
Радо зустріли народного обранця і мешканці Пісок, Стрільників. Олег Ляшко вручив селянам цих сіл державні акти на землю, подарував школам тенісні столи, футбольні м’ячі. А фельдшери отримали від представника парламенту медичні комплекти.
 
На знімку: директор Городищенської школи Микола Доброріз (праворуч) дякує народному депутату України Олегу Ляшку за вирішення питання встановлення блочно-модульної котельні.
Фото автора.