Шановні друзі!
Щиро вітаю вас з професійним святом!
Десантні війська вписали чимало яскравих сторінок в історію Збройних Сил України. Ваші доблесть і відвага, безмежна відданість Батьківщині навічно овіяні невмирущою славою, а звитяга є взірцем патріотизму, сили людського духу та армійського братерства.
І сьогодні воїни-десантники ціною неймовірних зусиль, героїзму та мужності захищають свою Вітчизну. Беручи участь в антитерористичній операції, ви залишаєтеся вірними присязі. Переконаний, що професіоналізм та сумлінне ставлення до своїх обов’язків будуть і надалі запорукою гідного служіння своїй країні.
Українське суспільство низько схиляє голову перед загиблими Героями, пам’ять про яких назавжди залишиться в серцях нащадків. Глибока шана вам за вагомий внесок у забезпечення обороноздатності держави, за відданість рідній землі та готовність до самопожертви.
Нехай нове покоління «крилатої піхоти» з честю продовжуватиме ваші доблесні традиції! Від усієї душі бажаю вам і вашим родинам міцного здоров’я, стійкості духу та оптимізму, невичерпної життєвої наснаги і нових трудових здобутків на благо процвітання України!
Голова Верховної Ради України Олександр ТУРЧИНОВ.