У споруджуваному Свято-Михайлівському храмі в мікрорайоні Широкий Донецька митрополит Донецький і Маріупольський Іларіон провів урочистий молебень з нагоди освячення храмових хрестів і дзвонів. Молебень відбувся в переддень святкування дня Архістратига Михайла, покровителя храму.
У заході брав участь голова Донецької обласної ради Анатолій Близнюк, депутати облради, будівельники й підрядники, православна громадськість. «Ми разом з парафіяльною радою прийняли рішення щодо створення цієї церкви й рік тому почали її будувати. Раніше на цьому місці був смітник, разом з жителями селища ми навели тут порядок, прибрали територію й приступили до зведення споруди. Я впевнений, що ця подія є значущою для кожної людини, адже поки ми маємо віру в душі, у нас скрізь буде порядок!», — сказав А. Близнюк після врочистого молебню.
Крім того, голова обласної ради поділився з журналістами планами на майбутнє: «Після завершення будівництва, разом з жителями селища ми впорядкуємо територію навколо храму, також ми плануємо збудувати тут недільну школу для дітей, у якій православних парафіян навчатимуть основам нашої віри».