Угоду про відкриття першого міжнародного авіасполучення дирекція Вінницького аеропорту має намір підписати з представниками авіаліній Ізраїлю. Про це кореспондентові «Голосу України» повідомив директор аеропорту Ярослав Мазурець.
Обслуговування на високому рівні рейсів із прочанами-хасидами, які Вінницький аеропорт приймав нинішньої осені, стало поштовхом до проведення переговорів про налагодження постійного повітряного зв’язку між Вінницею та Ізраїлем.
— З усіх переговорів із приводу відкриття міжнародних маршрутів найближче до завершення переговори з представниками міжнародних повітряних ліній Ізраїлю, — наголосив пан Мазурець.
Керівництво Вінницького аеропорту, що має статус міжнародного, продовжує переговори і про відкриття рейсів до Росії та Туреччини. Наприкінці нинішнього літа повітряний міст мав з’єднати Вінницю також і з Сімферополем. Однак на заваді стала криза. Через відсутність пасажирів рейс скасували. Ярослав Мазурець переконаний, що наступного літа вінничани все-таки матимуть можливість добиратися до моря літаком.