Народний депутат України, заступник голови Комітету з питань бюджету Верховної Ради Олег Ляшко нещодавно взяв під свою опіку, як представник БЮТу, і Щорський район. Місцеві жителі з радістю сприйняли це повідомлення. Адже резонанс про добрі діла впливового політика поширюється селами і містечками Придесення. Тож у багатьох населених пунктах воліють бачити народного обранця, щоб поділитися з ним сокровенним.

Плідними були зустрічі О. Ляшка у Щорському районі. У Рогізках, Тур’ї, Щорсі народний депутат України дізнався про чимало злободенних проблем щорсівчан. У Рогізківській ЗОШ І—ІІІ ступеня необхідні реконструкція та ремонт теплотраси, котельні, шкільного приміщення.. Народний обранець пообіцяв вирішити цю проблему. Буде він займатися і «пробиванням» будівництва підвідного газопроводу з Щорса до Рогізки. У Щорсі О. Ляшко побував у дитячому відділенні райлікарні, дошкільному навчальному закладі №1. В останньому завдяки його турботі замінено вікна, а в першому — запланована реконструкція.
За сприяння депутата у місті в мікрорайоні з 12 будинків вирішене питання подачі води на верхні поверхи. І все це стало можливим завдяки будівництву нового водопроводу. Також О. Ляшко поспілкувався із жителями мікрорайону по вул. Енгельса та К. Цеткін, де будується напірний колектор для водовідведення.
Народний депутат України також ознайомився з діяльністю приватного підприємства ТОВ «Сівер-теплозбут» з виробництва брикетів із відходів деревини. О. Ляшко переконався, що це калорійне на рівні вугілля місцеве паливо перспективне для об’єктів соціальної інфраструктури районів. Тож пообіцяв директору В’ячеславу Івлєву всіляко сприяти у поширенні дешевих брикетів для опалювання шкіл, клубів.
Народний депутат України, приїхавши до Щорського району, привіз чимало подарунків. Він вручив цього дня щорсівчанам, зокрема, спортінвентар, пральну машину, матеріали на ремонт клубу тощо.
Олег Ляшко під час зустрічей у населених пунктах наголошував, що діяльність уряду Юлії Тимошенко спрямована на поліпшення добробуту українського народу. Він навів чимало переконливих прикладів, як за допомогою БЮТ, Кабінету Міністрів у районі та Щорсі вирішуються у минулому нерозв’язані проблеми.
 
Чернігівська область.
На знімку: народний депутат України Олег Ляшко спілкується з щорсівчанами.
Фото Василя АМЕЛЬЧЕНКА.