Футбол. Чемпіонат країни. Прем’єр-ліга. 14-й тур. Усі матчі транслюватиме телебачення.
21 листопада. «Динамо» — «Шахтар» (15:00, ТЕТ). «Ворскла» — «Оболонь» (15:00, ТРК «Футбол»). «Таврія» — «Закарпаття»(16:00, Перший національний). «Металург» (Донецьк) — «Арсенал» (17:00, ТРК «Футбол»). «Металіст» — «Зоря» (17:00, ТЕТ).
22 листопада. «Чорноморець» — «Металург» (Запоріжжя) (13:30, ТРК «Футбол»). «Кривбас» — «Карпати» (15:00, ТЕТ). «Іллічівець» — «Дніпро» (18:00, ТРК «Футбол»).
Безпеці — серйозну увагу
Уповноважений Президента України з питань безпеки заходів з проведення в Україні фінальної частини Євро-2012 Василь Фатхутдінов виявив бажання ознайомитися з напрацюваннями Прем`єр-ліги у сфері забезпечення правопорядку на стадіонах. У Секретаріаті Президента України Фатхутдінов зустрівся із відповідальним за безпеку проведення змагань ПЛ Олегом Ковальовим.
Представник Президента України дав позитивну оцінку розробкам Прем’єр-ліги. Зокрема, ідеї організувати практичний семінар для офіцерів безпеки клубів на іграх підвищеної складності.
Василь Фатхутдінов запропонував своєму колезі спільно провести велику нараду-семінар з дотримання правопорядку на стадіонах та функціонування системи безпеки у футболі. До обговорення актуальних питань, окрім відповідальних за безпеку на Євро-2012 в Україні та співробітників ПЛ, будуть залучені всі зацікавлені сторони.
Тимощук не збирається до «Динамо»
Спортивний директор московського «Динамо» Костянтин Сарсанія спростував чутки про перехід до російського клубу півоборонця мюнхенської «Баварії» Анатолія Тимощука (на знімку).
«Анатолій Тимощук — дуже сильний футболіст, і він на контракті в «Баварії». Його перехід до «Динамо» на даний момент неможливий. Російський чемпіонат йому зараз нецікавий», — наводить слова Сарсанії московське видання «Советский спорт».