Футбол. Після прес-конференції Олексія Михайличенка журналісти мали нагоду поспілкуватися з гравцями збірної України. Більшість із них сподівається, що трибуни «Донбас Арени» будуть заповнені на повторному стиковому матчі України з Грецією за вихід до фінального турніру чемпіонату світу—2010 в ПАР.
Зокрема, півоборонець «Баварії» і національної команди України Анатолій Тимощук сказав кореспондентові «Голосу України»:
— Не подумайте, що ми ставимося до греків зверхньо. За межами поля можна говорити все що завгодно. Але є відчуття, що можемо виграти. До цього докладемо всіх зусиль. Мені особисто в Донецьку гратиметься особливо приємно. Гадаю, на чудовій «Донбас Арені» буде найвища підтримка синьо-жовтій команді, що трибуни будуть заповнені, незважаючи на високі ціни на квитки. А ми гратимемо на результат. Він для нас — це перемога...
Назаренко одужав
Півоборонець «Дніпра» і збірної України Сергій Назаренко відновився після травми і вже почав тренуватися в загальній групі, повідомляє офіційний сайт дніпропетровського клубу. Нагадаємо: Сергій зазнав ушкодження в дебюті поєдинку з «Динамо» 24 жовтня. Зрозуміло, що цей відмінний майстер збірній допомогти ще не може.