Футбол. Євро-2011 (U-21). Відбірний раунд. Група 8. 6-й тур. 13 листопада.
Словенія — Мальта. 1:0. Гол: Чрнчич, 48.
Бельгія — Україна. 0:2. Голи: Голодюк, 36, 73.
Бельгія: Міньоле, Аараб (Бентеке, 81), Алдервейрелд, ван Гейсегем, Гейгебарт, Бюйєн, Мунунга, Вітсель (Капон, 67), Лукаку, Карсела-Гонсалес, Муянгі (Кумс, 46). Тренер — Жан-Франсуа де Сар.
Україна: Каніболоцький, Сахневич, Матвеєв, Кривцов, Пашаєв, Чеснаков, Голодюк, Морозюк (Гармаш, 90+1), Білий (Віценець, 74), Коноплянка, Кравець (Федорчук, 67). Тренер — Павло Яковенко.
Рефері — Стюарт Еттуел (Англія).
Сент-Трюйден. Стадіон «Стаайєн».
Наша команда здобула важливу перемогу над одним із конкурентів на першість у відбірному циклі. «Дамокловим мечем» для бельгійців став півоборонець львівських «Карпат» Олег Голодюк, котрий двічі вразив ціль. Тепер підопічні Павла Яковенка стали одноосібними лідерами у восьмій групі.
Стартовий відрізок зустрічі, як і очікувалося, був за господарями. Та їм не вдалося використати ситуацію. І як водиться, не забив ти — заб’є суперник. Українці відкрили рахунок після того, як Микола Морозюк подав кутовий. Голодюк встиг підставити ногу, і м’яч відскочив у ворота бельгійців. Після цього господарі активно намагалися бодай зрівняти рахунок. Але щоразу надійно грав наш воротар. Та й відбиватися в глухій обороні збірна України не збиралася. Гравці постійно шукали шанс збільшити перевагу. І таке прагнення було винагороджене. Голодюк у падінні головою ефектно замкнув передачу Максима Білого.
Наступні матчі відбірного етапу збірна України проведе вже наступного року. 29 травня вона поміряється силами зі збірною Мальти на її полі. Заваршать турнір наші хлопці двома матчами вдома: 3 вересня — з Францією і 7 вересня — зі Словенією.