Насамперед потрібно скасувати вибори за партійними списками, про це наголосив під час зустрічі з жителями Броварів Голова Верховної Ради Володимир Литвин (на знімку). 

Він також сказав, що районні ради повинні формувати виконком, а адміністрації мають бути зліквідовані. Бо це марне витрачання грошей і з’ясування стосунків чиновників між собою. Окрім того, треба скорочувати кількість народних депутатів відповідно до складу населення. «Якщо населення зменшиться, то, відповідно, зменшиться депутатський корпус», — сказав Голова Верховної Ради. За його словами, треба зробити так, щоб депутат обирався не більш як на два терміни поспіль, тоді відповідно буде зобов’язання депутатів усіх рівнів звітувати щопівроку перед людьми.
Відповідаючи на запитання жителів, чи стане сил і наснаги воювати з тими, хто при владі, Володимир Литвин відповів: «Стане. За однієї умови — якщо буде підтримка. Бо коли маєш у Верховній Раді 20 депутатів своєї фракції — це доволі непросто». «Але, коли я відчуваю, що люди саме так думають, саме цього вимагають, саме те їм потрібно, повірте, не буде тої стіни, яку не можна зламати, для того щоб вирішити людські проблеми», — зазначив глава парламенту.