Народний депутат України, куратор Чернігівської області від політради Партії регіонів Едуард Прутнік (на знімку) приділяє велику увагу розгляду заяв та запитів виборців Придеснянського регіону. Ось і минулого вівторка він побував у багатьох «гарячих точках» Чернігівщини.

 

«Голос України» уже писав за листом молодих мам статтю про закриття молочної кухні у селищі Десна Козелецького району. Приємно, що народний депутат звернув увагу на цю пекучу проблему майже ста жінок. Вона й не потребує великого фінансового забезпечення, але разом з тим довгий час не вирішувалася. Е. Прутнік, дізнавшись про неї, розв’язав питання харчування немовлят. Закуплена новітня апаратура — термостат і сухожировий шкаф — допомогла відновити роботу молочної кухні. Зрозуміло, це резонансна подія для селища Десна, де дуже висока народжуваність та проживають сотні молодих офіцерських родин.

Побував того дня народний депутат і на будівництві Свято-Гавриїлівського храму, активну допомогу у зведенні якого надає Партія регіонів. Отець Ярослав, парафіяни селища Десна дякували гостю за істотний вклад у завершення побудови церкви. Незабаром у ній зможуть молитися всі курсанти, військовики навчального центру, розташованого у селищі.

У місцевому дитсадочку «Сонечко» Е. Прутнік, виступаючи перед вихователями, повідомив, що на продовження ініціативи Віктора Януковича «Почую кожного» в області складена карта найгостріших питань, над усуненням яких працюють місцеві регіонали спільно з народними депутатами від ПР.

Справді, за останній тиждень у цьому плані зроблено чимало. Народний депутат потурбувався про придбання кабелю для проведення вуличного освітлення у селі Вертіївка, оскільки там проходить автомагістраль, де часто гинуть та травмуються люди.

Едуард Прутнік спільно з обласним осередком Партії регіонів розв’язав і проблему ремонту майже десяти кілометрів дороги від райцентру Бобровиці до місцевого сміттєзвалища. Вона за 30 років експлуатації практично була виведена з ладу і нагадувала, швидше, випробувальну трасу з перешкодами.

У Бахмачі народний обранець зустрівся з трудовим колективом вагонного депо. Він вислухав пропозиції керівництва, залізничників щодо поліпшення ситуації у розвитку залізничної інфраструктури, а також виклав своє бачення нинішньої політичної ситуації в Україні. Він запевнив виборців, що зусилля регіоналів спрямовані на «побудову сильної, заможної держави зі щасливим, забезпеченим народом», а також на те, щоб «Чернігівщина стала яскравою квіткою в букеті під назвою Україна».

Куратор Чернігівської області від політради Партії регіонів також провів зустрічі з керівництвом та активістами районних організацій ПР, заслухав їхні звіти про вирішення нагальних проблем місцевих жителів.

Чернігівська область.