Жодна посадова особа, включаючи Президента, народних депутатів та суддів, не повинна бути недоторканною перед законом. Якщо хтось скоїв кримінальний злочин — він має нести відповідальність, — таку заяву під час відвідин Харкова зробив кандидат на пост Президента Анатолій Гриценко. Він відкинув думку про те, що недоторканність певним чином захищає опозиційні сили від тиску влади. А щоб суди не перетворилися на знаряддя помсти у руках влади, він пропонує кардинально підвищити кримінальну відповідальність для хабарників. Зокрема, суддя, прокурор або слідчий, котрий узяв хабара у 10 тисяч доларів або більше, карається довічним ув’язненням з конфіскацією майна. На думку А. Гриценка, повідомляє прес-служба кандидата у Президенти, принциповим має бути те, щоб «відповідальність завжди була невідворотною, щоб ніхто не міг уникнути покарання». 
Винна не Конституція, а ті, хто її порушує
— Моя основна відмінність від інших претендентів на крісло глави держави в тому, що я зобов’язуюсь діяти в рамках Конституції і законів, а не переписувати їх під себе, — зазначив кандидат на пост Президента Олександр Мороз. За його словами, з усіх відомих кандидатів фактично він один стверджує, що у владному безладі, котрий спостерігається в Україні, винна не Конституція, а ті, хто її порушує, — починаючи від Президента і прем’єра. В державному управлінні, на думку
О. Мороза, потрібно укріпити статус та роль держави в усіх сферах життя та істотно посилити статус місцевого самоврядування, повідомляє прес-служба СПУ. 
Напад на штаб кандидата
11 листопада приблизно о 22.30 у Луганську скоєно напад на офіс обласного осередку Всеукраїнського об’єднання «Свобода», в якому розміщено передвиборний штаб кандидата на пост Президента Олега Тягнибока. За повідомленням прес-служби ВО «Свобода», невідомі закидали камінням вікна приміщення. На думку лідера «Свободи» на Луганщині Дмитра Снєгірьова, цей напад може бути пов’язаний як з початком акції «Стоп корупція», котру розпочато в області, так і з непоступливою позицією «Свободи» в питаннях захисту національних інтересів на теренах «русифікованої Луганської області».
Сформовано координаційну раду
Виборчу кампанію кандидата у Президенти України Юлії Тимошенко у Львівській області очолив народний депутат із фракції БЮТ Віктор Швець. Під час прес-конференції у Львові він повідомив, що до складу координаційної ради виборчої кампанії Ю. Тимошенко на Львівщині увійшли народні депутати від БЮТ Олена Шустік, Іван Денькович, Степан Курпіль, Андрій Шкіль, Михайло Косів, Олександр Гудима, Володимир Макієнко, перший заступник голови Львівської облради Роман Ілик та львівський бізнесмен Богдан Дубневич.