Львів

191 мільйон гривень перерахував уряд Львову для того, щоб до кінця 2009 року в місті нарешті цілодобово подавали холодну й гарячу воду. Нині цілодобове водопостачання у Львові має 75 відсотків населення. В деякі райони вода не подається взагалі. Зокрема, Личаківський район не користується водогоном, бо вода просто туди не доходить — витікає через аварійну ділянку. Розв’язати проблему дасть можливість лише будівництво нової гілки, що й робиться зараз.
Загалом сьогодні чотири підрядні організації працюють на повну потужність над реконструкцією водозаборів та мереж. Особливо активно ведеться робота на Плугівському водозаборі, де потрібно замінити 9,5 кілометра труб.
Значну частину запланованого можна було виконати ще влітку, однак гроші надійшли лише зараз. На запитання, чи встигнуть виконати всі заплановані роботи, міський голова Андрій Садовий відповів: «Тут не можна поспішати. Наше завдання — зробити якісно. Ви бачите погодні умови, різні інші проблеми, тому я ставлю на якість, і на шкоду якості я нічого робити не буду».