Футбол. Одразу десятеро гравців збірної України можуть пропустити матч-відповідь плей-оф відбору до чемпіонату світу проти збірної Греції, якщо у суботній зустрічі отримають попередження.
Афінська жовта картка не дозволить зіграти в Донецьку П’ятову, Кучеру, Кобіну, Хачериді, Михалику, Ротаню, Шевченку, Мілевському, Ярмашу і Селезньову.
Не набагато ліпша ситуація і в греків. Семеро їхніх футболістів під загрозою дискваліфікації. Це оборонці Пацацоглу, Торосидіс і Спіропулос, хавбеки Кацураніс, Ціоліс і Пляцікас, нападник Харістеас.
До речі, у відбірному циклі ЧС-2010 збірні Греції та України отримали майже однакову кількість карток — 18 проти 19 відповідно, плюс грек Вінтра був вилучений (за два попередження у виїзному матчі в Швейцарії).
Насамперед оборона
Травмований дніпропетровець Сергій Назаренко — півоборонець збірної України — дуже переживає за своїх товарішів, котрі післязавтра в Афінах складатимуть дуже відповідальний іспит. Сергій вважає, що насамперед треба подбати про оборону. Про це повідомляє офіційний сайт «Дніпра».
— За суперника маємо дуже сильну команду, яка має кваліфікованих виконавців. З ними давно працює авторитетний тренер Отто Рехагель. Отже, вони мають свій малюнок гри. Греки створюють небезпеку зі стандартних положень. Однак не скажу, що вони добре тримають м’яч.