Плавання. Стокгольм (Швеція). Третій етап Кубку світу. Українець Ігор Борисик став срібним призером на дистанції 200 метрів брасом (2.03,93). Першим був Версфелд з ПАР — 2.02, 67.
Легка атлетика. 21-й чемпіонат Європи відбудеться 2012 року у столиці Фінляндії — Гельсінкі. Таке рішення ухвалили на Раді Європейської легкоатлетичної асоціації. Це — історичне рішення, оскільки раніше чемпіонати Європи проводилися раз на чотири роки, а тепер будуть розігруватися кожні два роки. Гельсінкі має досвід проведення великих стартів королеви спорту. Місто на березі Балтики приймало чемпіонати Європи 1971 і 1994 років, а також чемпіонати світу 1983 і 2005 років.
Хокей. ФХУ затвердила дизайн єдиної емблеми чемпіонатів України. Вона стане уніфікованою для нинішнього і подальших національних турнірів, повідомляє офіційний сайт ФХУ. Передбачається, що в новому логотипі змінюватимуться лише роки проведення і порядковий номер першості.
Баскетбол. Наступного тижня стартує жіночий чемпіонат України серед команд професіональної баскетбольної ліги. В чемпіонаті змагатимуться — «Динамо-НПУ імені Драгоманова» (Київ), «Дніпро» (Дніпропетровськ), «Донбас» (Донецьк), «Галицька академія» (Івано-Франківськ), «Південна Пальміра» (Одеса), «ТНУ-Орлан» (Сімферополь), «Політехніка-Галичина» (Львів), «Козачка» (Запоріжжя).
За регламентом клуби проведуть чотири кола в межах регулярного чемпіонату, а потім відбудеться плей-оф. Окрім того, планується проведення Кубку жіночої ліги. Календарі турнірів стануть відомі найближчим часом.
Бокс. Американець Джон Руїз прокоментував перемогу Девіда Гея над Миколою Валуєвим. Нагадаємо, що в цьому бою Гей відібрав у Валуєва титул чемпіона світу у надважкій вазі за версією WBA, а Джон Руїз є обов’язковим претендентом на цей титул.
«Гей дуже добре танцює на рингу й відмінно рухається. За рахунок цих якостей він і переміг Валуєва. Я боксував проти Валуєва в близькому бою, а Гей танцював довкола нього. Чому? Гей — танцюрист, а я боєць. Я був дуже здивований, що судді віддали Гею перемогу за очками. У Німеччині я виграв лише зараз, із четвертого разу, і то нокаутом. А Гей зробив те, що повинен був. Але мене здивувала його перемога за очками. Валуєв більше атакував, але ще рахують очки. Малюнок бою складається із цих двох компонентів. Валуєв хоч і атакував, але не зробив багато для перемоги, тому судді віддали її Гею, який заробляв очки», — цитує Руїза sportbox. ru.