Овни. Можливі проблеми у спілкуванні, конфлікти. Тримайтеся подалі від неприємних вам людей. Вдалий час для початку ремонту.

Тельці. Будьте обережні з новою інформацією і не приймайте необачних рішень. Є небезпека потрапити в двозначну ситуацію. Наприкінці тижня у вашому житті відбудеться щось нове й незвичайне.

Близнюки. На вас чекають приємні несподіванки на роботі, успіх у справах і бізнесі. Наприкінці тижня обговоріть стосунки з коханою людиною.

Раки. Тиждень сприятливий для плідної взаємодії з колегами, родичами. Але не погоджуйтеся на привабливу пропозицію, вона може виявитися аферою.

Леви. Настав час змінити спосіб життя. Досить влаштовувати справи інших, не давайте порад. Займіться собою!

Діви. Не розкидайте свої речі, бо буде складно їх знайти. Романтичний настрій не дасть вам займатися нудною роботою.

Терези. У складній ситуації варто все пустити на самоплив: проблема розв’яжеться сама собою. Хороші ідеї прибережіть на майбутнє.

Скорпіони. Зможете виявити свої таланти в професійній сфері. Але не обіцяйте більше, ніж здатні зробити. Не відмовляйтеся від чужої допомоги.

Стрільці. Не варто перебільшувати свої проблеми. Нерішучість у певній справі може загальмувати успіх. Будьте зосередженішими.

Козероги. Розташування планет перешкоджає нормальному перебігу справ на початку тижня. Уникайте нетерпіння і поспіху. Усе обміркуйте, перш ніж ухвалити рішення.

Водолії. Можливо, тиждень почнеться з конфлікту. Не завадить скористатися сторонньою допомогою. Можна звернутися до експертів по ділову пораду.

Риби. Відкладіть будь-які рішення, що стосуються вашого особистого життя. Цей тиждень — не найкращий час, щоби пропонувати руку й серце вашій коханій, а також для укладення будь-яких союзів.