Учора Прем’єр-міністр України Юлія Тимошенко, відвідуючи з робочою поїздкою Волинь, завітала до Рівненського обласного онкологічного диспансеру. «Ніхто не знав, що ми сюди їдемо, наше завдання було приїхати і подивитися, як тут кипить робота, як використовуються фінансові ресурси», — пояснила глава уряду.

Під час огляду будівництва Юлія Тимошенко заявила, що Кабінет Міністрів повністю виконав свої зобов’язання з фінансування робіт, і висловила сподівання, що об’єкт здадуть в експлуатацію до кінця поточного року.

У свою чергу голова Рівненської облдержадміністрації Віктор Матчук повідомив, що днями до обласного бюджету було перераховано кошти, яких достатньо для добудови другої черги Рівненського онкодиспансеру: «Роботи на цьому об’єкті не зупинялися ані на день, і на грудень ми реально виходимо на завершення будівництва і будемо готові відкривати другу чергу онкодиспансеру».

Після того, як повідомили «Голосу України» в управлінні у зв’язках зі ЗМІ секретаріату КМУ, у Луцьку прем’єр ознайомилася з роботою обласної інфекційної лікарні в організації лікування хворих на грип та ГРВІ, умовами перебування хворих у стаціонарі, а також вивчала ситуацію із забезпеченням лікарні медикаментами та медобладнанням.

Юлія Тимошенко також провела нараду з питань вжиття у регіоні невідкладних заходів з виявлення та лікування хворих на грип і ГРВІ та виконання відповідних рішень уряду.