Минулих вихідних на Придніпровській залізниці було повернуто в каси майже півтори тисячі квитків — це 10 відсотків від загальної кількості куплених. Понад тисячу пасажирів передумали їхати до столиці й більш як чотириста — в напрямку Львова. Через це додатково відкрили 6 кас, які приймають квитки назад, розповів начальник Придніпровської залізниці Петро Лоза. Він уже прогнозує до 10 відсотків збитків через відчутне зменшення пасажиропотоку.
Щоб захистити працівників залізниці від гострих респіраторних захворювань, у підпорядкованих йому структурних підрозділах створено десятиденний запас дезінфікуючих засобів, п’ятиденний — медикаментів і чотириденний — масок (нині їх шиють по 1800 на добу). Нині на лікарняному перебувають до 340 працівників Придніпровської залізниці з діагнозом ГРВІ.
За словами Петра Лози, виявлених у поїздах хворих перевозитимуть в окремому купе або зсаджуватимуть із поїзда й госпіталізуватимуть. Уже двом таким пасажирам довелося перервати поїздку: одного відвезли до лікарні на станції імені Тараса Шевченка, другого госпіталізували в Дніпропетровську.