Недавно український дизайнер Олександр Гапчук представив нову колекцію прет-а-порте в новому будинку Посольства Грузії в Києві. На створення чоловічих образів, за словами модельєра, його в першу чергу надихнув костюм тбіліських кінто (торгівців). В інтерпретації Гапчука, який майстерно скомбінував крій національного костюма зі своїм фірмовим кроєм, поєднав сучасні тренди й конструкторські ідеї минулого, вийшли оригінальні, зовсім несподівані й самобутні образи.

У результаті синтезу вікових культурних традицій і сучасних модних течій по подіуму дефілювали чоловіки у вільних світлих костюмах, яскравих шовкових сорочках із традиційними грузинськими орнаментами, у шароварах із шарфами замість паска. У жіночій колекції здивували капелюшки-котелки. Взуття для цього показу створила культовий грузинський дизайнер Тата Варданашвілі.
Показ пройшов у вишуканому інтер’єрі під грузинські мелодії та вино. А для гостей вечора національний танець виконала маленька племінниця посла Грузії Григола Катамадзе Мар’ям.