Міський голова столиці Криму Геннадій Бабенко не зміг 29 жовтня відкрити чергову сесію міськради через відсутність кворуму.
У сесійному залі зранку зареєструвалися 37 депутатів із 39 необхідних. А тому міський голова прийняв рішення перенести сесію на 11-ту годину. У зазначений час засідання не відкрилося, і його перенесли на 17-ту. Але на той час депутатів для відкриття засідання не вистачало.
Геннадій Бабенко заявив, що звернення до депутатів прийти в сесійний зал і розпочати роботу на користь сімферопольців виявилися безуспішними. «Я це пов’язую з роботою, яка ведеться з депутатами. Незважаючи на те, що всі сказали, мовляв, війна закінчена, війна продовжується (протистояння у міській раді Сімферополя між прихильниками голови і опозицією триває з грудня минулого року через зміну голови та членів земельної комісії. — Авт.). Є люди, які заявили, що їм погрожували...», — сказав міський голова. Він пообіцяв офіційно опублікувати у ЗМІ прізвища депутатів, яким особисті амбіції вищі за інтереси міста. Сесія, за його словами, відбудеться згідно з законом не раніше як через 10 днів.