Від імені Комітету Верховної Ради України з питань соціальної політики та праці та від себе особисто прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята — Дня працівника соціальної сфери.
Робота соціального працівника залишається однією з найблагородніших у світі. Вона — складна, відповідальна і водночас вкрай потрібна людям щодня. Особливо сьогодні, коли серйозним викликом соціальній безпеці стала світова фінансова криза. До вас звертаються мільйони людей із своїми проблемами, своїм горем, людей обділених, часом озлоблених, часом без віри, що їм допоможуть. Від вашого професіоналізму, відданості справі, підтримки та доброго слова залежить їх повноцінне життя. Саме ви повертаєте їм надію на краще, даруєте віру та впевненість.
Члени комітету єдині з вами у прагненні соціальної справедливості, людяності, добра, в бажанні гарантувати кожному громадянину України благополуччя, впевненість та утвердження високих соціальних стандартів життя.
Нехай ваша компетентність, працьовитість, душевне тепло і надалі служитимуть людям, а свято принесе усвідомлення своєї причетності до великої справи соціального захисту людини.
Щиро бажаємо вам здоров’я, сонячного настрою та хай невичерпною буде чиста криниця ваших душ, а заслужена шана додасть сил і наснаги на нові здобутки у справі, яка перетворилася на вашу нелегку, але щасливу долю.
Впевнені, разом ми зробимо Україну процвітаючою та дійсно соціальною державою!
З повагою — Василь ХАРА,голова Комітету з питань соціальної політики та праці Верховної Ради України.