Центральна виборча комісія повідомляє про відкриття накопичувального рахунку виборчого фонду кандидата на пост Президента України Симоненка   Петра Миколайовича.

Реквізити накопичувального рахунку виборчого фонду кандидата на пост Президента України Симоненка Петра Миколайовича:
Отримувач: виборчий фонд кандидата на пост Президента України Симоненка Петра Миколайовича.
Ідентифікаційний номер отримувача за ДРФО: 1920619838.
Банк отримувача: Філія — Печерське відділення № 3715 ВАТ «Державний ощадний банк
України».
Код банку отримувача: 320241.
Рахунок отримувача:
№ 264085018214.
 
П’ятьом самовисуванцям не дозволили претендувати на головний пост
Центрвиборчком відмовив Леоніду Куліченку, Анатолію Суботіну, Анатолію Поліщуку, Олексію Гончаренку й Володимиру Мельнику в реєстрації кандидатами в Президенти.
За даними «Українських новин», за це проголосували 15 членів ЦВК із 15 присутніх на засіданні. Вони встановили невідповідність реєстраційних документів, поданих цими особами, вимогам виборчого законодавства. Так, неналежно були оформлені заяви про реєстрацію, декларації про доходи, автобіографії. Бажаючі стати керманичами країни також не зробили обов’язкові грошові застави у розмірі два з половиною мільйони гривень.
Як повідомляє «Інтерфакс-Україна», усі згадані особи подавали документи на реєстрацію кандидатами в Президенти як самовисуванці. А Л. Куліченко, стверджує джерело, замість обов’язкової грошової застави подав до ЦВК заяву про те, що необхідність її вносити обмежує за майновою ознакою право громадян бути обраними в органи влади.